Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Bloemlezing Feel Good Project Get Inspired

19 mei 2017 , 19:00 - 22:30

Bloemlezing Irene Huiskamp bij Feel Good Project

Get Inspired

Vrijdag avond 19 mei organiseert het Feel Good Project samen met ondernemers in Bedrijf het inspirerende event: Get Inspired.

Tijdens dit event komt men meer te weten wat het mooie initiatief Feel Good Project, het realiseren van het Feel Good Project t.b.v. Beatrix Gezondheidspark inhoudt. Men hoort deze avond hoe het idee is ontstaan, wie er aan mee werken en voor wie het is bedoelt. Na de presentaties en een korte pauze wordt men meegenomen met een dubbeldekker waardoor je met eigen kunt zien waar het allemaal gerealiseerd gaat worden. Ook is er deze avond de mogelijkheid tot een bloemlezing. Dit wil je niet missen!

Zelf heb ik een klein onderdeel waar ik mee aan het werk ga: de bloemlezing. Met bloemen werken, blijft een mooi en bijzonder manier van invoelen wat er bij de ander speelt, waar er handvatten nodig zijn. Ik wordt blij als de andere meer in hun eigen kracht komt te staan en weer zie stralen! En de heerlijke bloemengeur is een mooie bijkomstigheid.

Over Feel Good Project
Het Feel Good Project heeft als missie om een Feel Good plek te maken voor mensen na kanker, die behoefte hebben een beter leven te maken voor zichzelf en hun omgeving. Men gaat een week een Feel Good Programma volgen, waar men Mentaal, Fysiek en Emotioneel door middel van workshops en coaching een Positief Zelfbeeld krijgt. Tools d.m.v. complementaire zorg samen met reguliere zorg. Voor een beter zelfbeeld in het Nu en voor de Toekomst.

De missie (droom) is 2020 te huisvesten in de groene omgeving op het Beatrix Gezondheidspark.

Ik ben blij en dankbaar dat ik vanavond deel uitmaak van dit mooie project.

Programma
19.30-19.35 uur Welkomstwoord  Bianca van Vught, regiomanager Ondernemers in Bedrijf
19.35-19.50 uur Feel Good Project – Nanny van de Laar & Sylvia Peelen
19.50-19.55 uur Feel Good Garden – Jan Bent
19.55-20.05 uur Gemeente Winterswijk – Ilse Saris
20.05-20.20 uur Beatrixpark Fit voor de Toekomst – Prof. Riek Bakker
20.20-20.50 uur Pauze
20.50-21.45 uur Belevings tour over Arrisveld met Engelse Dubbeldekker en mogelijkheid bloemlezing

 

 

Gegevens

Datum:
19 mei 2017
Tijd:
19:00 - 22:30
Evenement Categorie: