Medium Irene Huiskamp

Irene Huiskamp

Mijn jeugd bracht ik door in het zuiden van het land. Sinds 2001 woon ik in de Achterhoek met mijn man en onze drie heerlijke jongens. Mijn achtergrond ligt in de financiële dienstverlening. Wat brengt mij ertoe om als medium en coach te werken, kun je je afvragen? Het is niet voor de hand liggend of toch wel?

Irene Huiskamp

Gevoelig en intuïtief

Vanuit een dienstbaar karakter heb ik een grote wil om anderen te helpen. Gevoelig ben ik altijd al geweest. Als kind voelde ik mijn omgeving goed aan, maar begreep vaak niet wat ik voelde en waar dit gevoel vandaan kwam. Toen ik wat ouder werd, leerde ik met mijn gevoeligheid om te gaan. Mede door deze zoektocht is mediumschap op mijn pad gekomen. Het heeft me veel gemak gebracht en leerde me omgaan met levenservaringen.

Mediumschap ontwikkelen

Mijn talent voor mediumschap wilde ik ontwikkelen en ik besloot het roer om te gooien. Tijdens consulten zet ik mijn gevoeligheid en intuïtie nu in om te communiceren met de spirituele wereld. Daarmee begeleid ik mensen in hun persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Dat doe ik discreet, integer en liefdevol over zaken die voor jou van belang zijn. Het is bijzonder om te zien hoe onze fysieke en de spirituele wereld als het ware één zijn. Ik ervaar het dan ook als een dankbare taak de contactpersoon te zijn.

Oprecht medium

Je wilt een oprecht medium die je kunt vertrouwen. Een betrouwbaar medium stelt weinig vragen. Zonder dat je veel hoeft te vertellen, richt ik mijn werkwijze op de spirituele wereld en vertel ik jou wat ik doorkrijg. Daarbij geef ik een aantal herkenbare zaken aan waaraan je merkt dat ik een oprecht medium ben.

Opleiding mediumschap

In de afgelopen jaren heb ik verschillende trainingen gevolgd over mediumschap. In april 2014 heb ik mijn certificaat behaald voor de opleiding Mediumschap, een driejarige opleiding aan het centrum voor Mediumschap en Training in Almelo. Ik blijf trainingen volgen en mezelf uitdagen om te groeien, want ontwikkeling is oneindig!