Contact met overledenen

Contact met overledenen

• Heb je onbeantwoorde vragen waar je een antwoord op wilt vinden?
• Heb je nog verdriet over het overlijden van een dierbare?
• Wil je weten hoe het met een overledene gaat?

Door talent en training kan ik je als medium helpen antwoord te vinden op vragen die je hebt of zaken waar je tegen aanloopt in het leven.

Privéconsult medium
Wil je een privéconsult van een medium? Via contact met overledenen laat ik je zien en ervaren dat de spirituele wereld heel dichtbij is. Door mijn energie af te stemmen, ontvang ik vrijwel altijd informatie of een boodschap. Door de waarnemingen te vertalen, krijg je inzicht. De boodschap kan betrekking hebben op wat voor jou op dit moment belangrijk is in je leven.

Kosten privéconsult medium
* Consult 70 euro (duur 60 minuten)
* Consult kort 40 euro (duur 30 minuten)

Bel voor meer informatie of voor het maken van een afspraak:
06 24 27 47 66 of info@irenehuiskamp.nl

Huiskamerdemonstratie medium
Heb je interesse in het werk van een medium en wil je dat ervaren? Of heb je behoefte aan een boodschap van een dierbare overledene? Tijdens een huiskamerdemonstratie kun je met een aantal mensen in een huiselijke en ontspannen sfeer kennismaken met mediumschap, met mij en hoe ik werk als je voor een privéconsult komt.

Contact met overledenen
Tijdens een huiskamerdemonstratie maak ik als medium contact met onze dierbaren uit de spirituele wereld. Ik laat je zien dat jouw naasten op een bijzondere manier voortleven. Als een soort boodschapper sla ik een brug tussen onze fysieke en de spirituele wereld. De informatie die je ontvangt, is afhankelijk van wat dierbaren mij laten zien, horen, voelen of weten. Het gemis van onze dierbaren is vaak groot en het werkt dan ook troostend om even contact te hebben met elkaar. Het kunnen mooie en ontroerende momenten zijn.

Kosten en aanmelden huiskamerdemonstratie
Hoe werkt een huiskamerdemonstratie? Je nodigt 6 tot 12 personen bij je thuis uit. Dat kunnen vrienden, familie, collega’s of bekenden zijn. De kosten voor een huiskameravond zijn 15,00 euro per persoon. Een avond begint om 20:00 uur en eindigt rond 22:00 uur.

Wil je meer informatie over een huiskamerdemonstratie in de regio Achterhoek, Liemers of Twente?
Neem dan contact met mij op: 06 24 27 47 66 of info@irenehuiskamp.nl